Vores fisk Laks”Prægtig stor sølvglinsende fisk med karakteristisk rødt, fedt og velsmagende kød.” Sild”Hidtil vor almindeligste fisk med lyst gråligt, fedt kød og karakteristisk smag.” Sæson: februar-marts Hellefisk”En arktisk fisk der bl.a. fanges ved Grønland. Fås frosset (optøet) og saltet/røget. Kødet er fint, fast, fedt og velegnet også til gravet fisk.” Sæson: fås frosset hele året Ørred”Kødet er lyst og middelfedt.” Sæson: hele året Rejer”Grønlandsk slik.” Sæson: hele året Ål”Kød hvidligt, fedt og velsmagende.” Sæson: juli-september Torskerogn”Madpakkefavoritten.” Sværdfisk”En prægtig stor fisk med en sværdformet forlængelse af kæben. Kødet er hvidligt, lyst, fedt og særdeles velsmagende.” Sæson: hele året Tun”Stor makrelformet, der sælges udskåret. Kødet er dels mørkt og magert (rygkødet), dels lysere og fedt (bugkødet); begge dele særdeles velsmagende, kan minde lidt om kalvekød, men har en karakteristisk smag.” Sæson: august-oktober Fersk fisk”Vi sælger et stort udvalg af fersk fisk” Sæson: hele året Diverse”Forskellige andre lækre produkter”